Page 58

Rajamme_vartijat_1-17

58 RAJAMME VARTIJAT Ruokavinkkeinä: ”Poikamiehen” iltapala ja Immolan ruokalan suosittu jälkiruokaherkku BROILERI-PASTAPAISTOS Keitettyä pastaa, broilerin suikaleita (kypsennettyä) ja pakastekasviksia kerroksittain vuokaan. Päälle kaadetaan kolmenjuuston kermaa, johon on sekoitettu hieman suolaa ja mausteita (yrttitarha, curry tms.). Halutessa päälle voi laittaa juustoraastetta. Paistetaan uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. MANSIKKAMÖLLÖ Joutsenolainen perinneruoka Vaaleaa leipää kuutioina, kermavaahtoa ja pakastemansikkaa/ mansikkahilloa. Raaka-aineet kootaan astiaan kerroksittain ja annetaan vetäytyä seuraavaan päivään kylmässä. Nautitaan kahvin kera. viimeiset neljäkymmentä vuotta tehty” vaan lopputulos ratkaisee.    Henkilöstö on aktiivista myös va-paa- ajalla, se taas vaikuttaa niin työssä jaksamiseen kuin terveyteen positiivi-sesti. Henkilökunnan harrastuksia ovat mm. koiranäyttelyt ja koirien hauk-kuottelut, ulkoilu koirien kanssa, golf, vesijumpat ja juoksut, lukeminen, lenk-keily, ryhmäliikuntatunnit, ammunta (pienoiskivääri), keilaaminen, kävely, lumilautailu ja laskettelu, käsityöt ja sup-pailu. Lisäksi henkilöstö on innokkaita matkailijoita, kevään 2016 Tallinnan matka saa jatkoa. Tänä keväänä suun-taamme porukalla uudemman kerran Tallinnaan ja tällä kertaa kylpylään. Immolan ruokalassa kaikki osallistuvat kaikkiin tehtäviin tehtävänimikkeistä huolimatta.


Rajamme_vartijat_1-17
To see the actual publication please follow the link above